Friday, September 12, 2008

Cand Asinii Salbatici intalnesc Vacile Nebune .ro

Din sertarul "Oameni si multiplele lor obiceiuri", azi scot dosarul- mult prea discutat si intalnit - "te-am agatat, acum ce facem?!" S-ar putea sa vina ca o supriza pentru multi dintre cititorii de sex masculin, dar sa stiti ca si femeile mai spun asta. Toti vanam, si toti suntem victime. Pentru unii este greu sa ajunga si la nivelul de "m-am bagat in seama cu una aseara, mama ce sani areeee....", iar pentru altii este deja istorie.
Acum o sa vorbesc din punctul de vedere al unei femei, si am sa incerc sa-mi etalez parerea (intr-un stil destul de voalat) despre ceea ce gandesc in acest sens. Incepem:

-mai barbatilor (baieti dupa caz), de cand ati inceput voi sa lasati femeile sa va agate? Care-i spilu', de ce va lasati prinsi?! Unde va este eleganta autoritate, ce ati facut cu ea...ati aruncat-o in cosul de rufe murdare asteptand sa vina femeia sa o ridice, nu? Cavalerismul e mort, clar. V-ati obisnuit sa stati si sa urmariti, sa va dati cu parerea, si apoi...sa nu faceti nimic! Cand ati complimentat ultima oara o femeie, for real? Va plangeti ca nu va baga nimeni in seama, dar nu actionati in acest sens. Asteptati sa va pice din cer, sa va bata pe umeri si sa zica "Uite-ma, sunt femeia perfecta, ia-ma si du-ma acolo...in viata ta." NOT! WILL NEEEEVER HAPPEN, decat poate in filme.

-femeile stiu ce au de facut, mereu. (la ele nu-i cazu' de teorie).

Si cand cei doi subiecti se intalnesc, stiti si voi ce se poate intampla, ca doar exista 2 optiuni mari si clare: DA, sau ...NU.

"Love dont live here anymore vs. vremea p***i trece "* trebuia sa fie initial titlul acestui post, dar pe o ultima suta de metri m-am razgandit. Nu vreau sa fie interpretat ca fiind brutal, ci doar ca un indemn.

Numai bune!:D


*Co, n-am avut tupeul sa scriu toate literele....

2 comments:

Anonymous said...

Imi era tare dor de un comentariu ca acesta .Sincer. De pe vremea cand ma bombardai zilnic in pasi de vals. Ajunsesem sa astept mailul zilnic ,si sa savurez "tema zilei" asa cum savurezi o cafea la nisip pe malul marii facuta de o tataroaica batrana.
Revenind la "subect" ... nu cred ca a murit cavalerismul ...doar ca vremurile pe care le traim l-au facut desuet . In sinea ei orice femeie isi doreste asta - pardon , nu orice femeie , ci doar cele care stiu cu adevarat ce vor- dar chiar si acestea nu vor recunoaste..pentru ca nu e bine , nu e cool , nu e in trend . Suntem in vremea lui " hai , ce mai stai , nu perde timpu' " ca alfel esti fhraer.
Iar barbatii ... cred ca le place sa fie "prada" . E mai comod si nu da dureri de cap. Zi-mi ca nu este asa !
Gata cu parerile. Astept sa vad ce mai spui maine . Nu semnez. Mai recunosti stilul?

Sori said...

Buna.... tind sa intuiesc, ca deobicei, cine esti...iar stilul tau inconfundabil n-am sa-l uit...stii bine. Te astept din nou aici pe blog, si de ai ceva de postat, simte-te ca acasa...usa iti este mereu deschisa!
Sori